Leiderschapsprogramma

Ik blijf leren

Wil jij jouw medewerkers sterker, vaardiger en gelukkiger maken in hun werk en hiermee het werkplezier en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers verhogen? Dan zijn deze leiderschapsprogramma’s echt iets voor jou!Zowel ervaren leidinggevenden als werknemers met weinig of geen leidinggevende ervaring kunnen kennis en vaardigheden aangeleerd krijgen om hun rol als leidinggevende beter uit te kunnen voeren in de trajecten:

  • Praktisch Leidinggeven. Deze training wordt gevolgd door bijvoorbeeld; voormannen, uitvoerders en coördinatoren.
  • Operationeel Leidinggeven. Deze training wordt gevolgd door bijvoorbeeld: teamleiders, afdelingshoofden en vestigingsmanagers.

Over de training

Werknemers ontwikkelen een eigen coachende leiderschapsstijl, ze leren hoe ze het goede gesprek rondom duurzame inzetbaarheid kunnen voeren en stimuleren medewerkers om eigen regie te nemen. Thematiek waaruit de programma’s kunnen bestaan: coachend en verbindend leiderschap, communicatie, feedback geven, bespreekbaar maken van werkdruk en werkplezier, samenwerken en teamontwikkeling.

De programma’s starten in oktober, november, januari en maart en hebben een duur van ca. 20 weken en bestaan grofweg uit:

  • Intake
  • 3-4 workshops
  • 2 intervisies
  • 2 coaching gesprekken

Locaties

Om de reistijd van deelnemers zo veel mogelijk te beperken hebben we gekozen voor meerdere trainingslocaties in het land. Bij onvoldoende inschrijving behouden wij ons het recht voor een training te verplaatsen/annuleren.

Praktisch leidinggeven 25-1-2024 Zwolle VOLGEBOEKT
Praktisch leidinggeven 10-1-2024 Veenendaal VOLGEBOEKT
Praktisch leidinggeven 12-1-2024 Sassenheim VOLGEBOEKT
Praktisch leidinggeven 12-1-2024 Sassenheim VOLGEBOEKT
Praktisch leidinggeven 22-1-2024 Uden VOLGEBOEKT
Praktisch leidinggeven 22-1-2024 Rijssen VOLGEBOEKT
Praktisch leidinggeven 5-2-2024 Sassenheim VOLGEBOEKT
Praktisch leidinggeven 22-2-2022 Uden VOLGEBOEKT
Praktisch leidinggeven 2-4-2024 Veenendaal VOLGEBOEKT
Operationeel leidinggeven 22-1-2024 Veenendaal VOLGEBOEKT
Operationeel leidinggeven 14-2-2024 Veenendaal VOLGEBOEKT
Operationeel leidinggeven 22-2-2024 Uden VOLGEBOEKT
Operationeel leidinggeven 22-2-2024 Rijssen VOLGEBOEKT
Operationeel leidinggeven 11-3-2024 Veenendaal VOLGEBOEKT
Operationeel leidinggeven 18-4-2024 Veenendaal VOLGEBOEKT

Subsidieregelingen van het fonds Colland

Maximaal 20 deelnemers per bedrijf kunnen met behulp van de MDIEU-subsidieregeling kosteloos deelnemen aan het leiderschapsprogramma. Als je meer dan 20 deelnemers aanmeldt voor het leiderschapsprogramma worden per deelnemer cursuskosten geoffreerd voor deelname aan het programma. Ter tegemoetkoming van deze kosten kun je mogelijk in aanmerking komen voor een van de subsidieregelingen van het fonds Colland Arbeidsmarkt. Deze regelingen zijn namelijk ook bedoeld om werknemers gezond, gemotiveerd en goed opgeleid te houden. Meer informatie over deze regelingen en de voorwaarden waaraan moet worden voldaan vind je op de website van Colland.

In company (mogelijk vanaf 10 medewerkers)

Ben je enthousiast? Schrijf je (medewerker(s)) hier in!

LET OP: Bij inschrijving geldt een maximum van 2 deelnemers per bedrijf per groep met een maximum van 20 deelnemers per bedrijf in totaal (hoofd- en nevenvestigingen).Voor in-company trainingen geldt: minimaal 10 deelnemers, wij nemen contact met je op voor het plannen van een training.

De training is kosteloos wanneer je als bedrijf valt onder de CAO van Colland en premie afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt.

Bedrijf en deelnemer gaan akkoord met de voorwaarden. Let op!
Indien een deelnemer zich afmeldt binnen 48 uur voor aanvang van het trainingsprogramma worden alle trainingskosten in rekening gebracht. Hetzelfde geldt ook een deelnemer het trainingsprogramma niet volledig doorloopt en afrond. Bijvoorbeeld doordat een of meerdere trainingsdagen niet worden bijgewoond.