Krachtige leermeester

Ik blijf leren

Op zoek naar een training om van jouw (ervaren) medewerker een goed uitgeruste leermeester te maken?

Lees dan hieronder verder en schrijf je medewerker eenvoudig in voor deze training.

Over de training

Hoe zorg je ervoor dat jouw (ervaren) medewerker een goed uitgeruste leermeester wordt? De training Krachtige Leermeester helpt hierbij en is een belangrijke bron van zowel vakinhoudelijke kennis als vakspecifieke vaardigheden.

Zowel mensen met als zonder leidinggevende ervaring kunnen de training volgen. In het programma krijgt de leermeester praktische handvatten voor het nog leuker en effectiever begeleiden van de (nieuwe generatie) vakmannen en -vrouwen. Ook versterken we de didactische vaardigheden van de leermeesters. De deelnemer leert zijn/haar eigen leiderschapsstijl beter kennen en bedenkt samen met de coach wat hij/zij nodig heeft om (nog) sterker te worden in leiderschap.

 

Het programma bestaat uit:

  • 2 keer 1-op-1 coaching met een ervaren coach.
  • 3 groepssessies met andere leermeesters zodat ze met en van elkaar leren.

Meer informatie? Bekijk hier de flyer.

 

Klinkt goed? Schrijf je medewerker(s) hier in voor een cursus bij jullie in de buurt:

Aanmeldformulier Krachtige Leermeester

 

De training is kosteloos wanneer je als bedrijf valt onder de CAO van Colland en premie afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt.

 

LET OP – Meldt een medewerker zich zonder reden binnen 48 uur voor de start van de training af of verschijnt hij of zij niet op de training, dan zijn wij genoodzaakt een bedrag van 300 euro in rekening te brengen.