DI-ambassadeur

Ik blijf groeien

Zie jij ook hoe belangrijk het is voor jouw collega en zijn naasten, voor het bedrijf, voor de sector dat jouw collega’s gezond en vitaal blijven?
Wil jij hen helpen, wil jij de promotor zijn die het verschil maakt, schrijf je dan in voor de leergang DI-ambassadeur.

DI-ambassadeur worden

Zie jij ook hoe belangrijk het is voor jouw collega en zijn naasten, voor het bedrijf, voor de sector dat jouw collega’s gezond en vitaal blijven? Als dat niet goed gaat, zijn er veel verliezers. Misschien ben jij al degene die in het bedrijf daar steeds op hamert, mensen aanspreekt op hun werkgedrag of leefstijl. Dan weet je dat het niet altijd meevalt om collega’s betere keuzes te laten maken, het zijn ook gewoon mensen. Wil jij hen helpen, wil jij de promotor zijn die het verschil maakt, schrijf je dan in voor de leergang DI-ambassadeur. Die leergang is er op gericht jouw betere handvatten te bieden om vitaal en gezond werken te promoten, collega’s en werkgever te stimuleren om hier betere stappen in te zetten.

Iedereen kan DI-ambassadeur worden. Je hoeft hier geen vooropleiding voor te hebben of speciale functie in het bedrijf te hebben. Je moet wel echt het vuur hebben om hierin iets te betekenen en dit ook in praktijk willen brengen. En je gaat er tijd in steken en er binnen je bedrijf mee aan de slag, dus dat moet je wel met jouw werkgever bespreken.

Je volgt een leertraject van een ervaren trainer en je wordt onderdeel van een groep van DI-ambassadeurs die dezelfde ambities hebben. Eerst bekijkt de trainer in een individueel telefoongesprek met je wat je wilt doen en waar je behoefte aan hebt. Dat wordt meegenomen in de opzet van het leertraject. We starten met een groep met een trainingsdag. Daarna ga je concreet aan de slag met acties om vitaal, gezond en met plezier werken te bevorderen binnen jouw bedrijf. Je krijgt daarbij hulp van de trainer en vooral ook van de andere DI-ambassadeurs in jouw groep. Daar organiseren we een terugkomdagdeel voor in een groep van maximaal 6 deelnemers. Tussentijds en daarna is de trainer voor jou beschikbaar om te bespreken hoe je met jouw situatie het beste om kunt gaan.

Je werkt met dit leertraject aan jouw persoonlijke ontwikkeling, maar door jouw inzet ook aan het beter worden van jouw collega’s en het bedrijf waar je voor werkt. En misschien wil je jouw kennis en ervaring ook nog delen met andere bedrijven, dan wordt jouw effect nog groter.

Wil jij DI ambassadeur worden of heb je hier vragen over, neem dan snel contact op via onderstaand contactformulier. Jouw verzoek gaat rechtsreeks naar het trainingsbureau dat de leergang verzorgt. Zij nemen snel contact met je op.

Aanmeldformulier DI-ambassadeur

Wil jij DI-ambassadeur worden? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Naam(Vereist)
Mijn gegevens mogen gedeeld worden met partners(Vereist)
Bekijk hier de lijst met partners via de Cookie en Privacyverklaring.