Webinars, workshops en coachgesprekken

Ik blijf vitaal

Het hoveniersvak is een prachtig beroep in een bruisende sector. Het kan uitdagend kan zijn om persoonlijke behoeften of verwachtingen te realiseren. Hierbij kan de sector jou ondersteunen.

Tegen welke uitdagingen lopen hoveniers aan?

Tegen welke uitdagingen lopen hoveniers aan?

 • Veel en langdurig zwaar werk, en dus de vraag of dat lang vol te houden is en je gezond je pensioen kan halen;
 • Het vinden van een goede balans tussen het werk en privé zoals mantelzorg, kinderopvang of het werk van een partner;
 • Onvoldoende erkenning van het vakmanschap en de mogelijkheid om mee te praten over de veiligheid en uitvoering van het werk;
 • Beperkte kansen voor groei in functie en salaris, wat de vraag oproept waarom nog verder te leren.

Herken je een of meer van deze uitdagingen? En wil je onderzoeken hoe je daar mee aan de slag kan en zelf meer regie kan krijgen?  Er is loopbaanondersteuning voor hoveniers met een gratis aanbod van informatieve Webinars, individuele gesprekken en korte workshops aan waarin deze uitdagingen besproken worden. Hiermee wordt en kan het werken in de sector voor jou aantrekkelijk blijven.

 

Webinars

Om een goed beeld te krijgen wat de workshops en coachgesprekken inhouden en om je in de gelegenheid te stellen om je vragen direct beantwoord te krijgen organiseren we een 4-tal Webinars. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier

De data van de Webinars zijn:

 • Maandag 22 april 19:30-20:30 uur
 • Woensdag 24 april 19:30-20:30 uur
 • Dinsdag 30 april 19:30-20:30 uur
 • Dinsdag 7 mei 19:30 – 20:30 uur

Workshops

De workshops die we gaan organiseren zullen gaan over zwaar werk/belastende werkzaamheden, werkdruk, balans werk/privé en carrière/doorgroeimogelijkheden. Ze duren een halve dag.

De data van de Workshops zijn:

 • Samen voor een goede werkplek; Datum nog invullen
 • Samen tegen werkdruk; Datum nog invullen
 • Samen voor werk/privé balans; Datum nog invullen
 • Samen voor carrière en ontwikkeling; Datum nog invullen

De workshops worden gegeven in de periode half mei en half juni. Je kunt je nu al voorlopig aanmelden, we mailen je binnenkort met de data en locaties. Dan kun je je ook definitief aanmelden.

 

Coachgesprekken

Het kan gaan over veel en langdurig zwaar werk, en dus de vraag of dat lang vol te houden is en je gezond je pensioen kan halen. Of over plezier houden in je werk en in je privé leven. Over gezond en vitaal blijven, over de belasting in je werk en hoe daar goed mee om te gaan, over beter worden in je vak of iets anders er bij gaan leren of juist over dat je minder wilt gaan werken omdat het je te zwaar wordt en hoe je dat dan aan moet pakken.

Aanmelden voor de coachgesprekken kan via: DI Adviesgesprek: gun jezelf een goed gesprek | Vitale Hoveniers

 

 

Aanmeldformulier Webinars, workshops en coachgesprekken

Naam(Vereist)
Aanmelden voor:(Vereist)
Welk onderwerp vind je het belangrijkst (en waarom)? Zwaar werk/balans werk-prive/vakmanschap en betrokkenheid/carriere/ of ...
Mijn gegevens mogen gedeeld worden met de partners James Loopbaan en SWA HR Diensten.(Vereist)
De uitvoering van dit programma is in handen van James Loopbaan en SWA HR Diensten. Met het akkoord geef je toestemming dat je gegevens aan deze partijen worden opgestuurd. Bekijk hier de lijst met partners via de Cookie en Privacyverklaring.