Sterk-In-Je-Werk-programma

Ik blijf leren

Op zoek naar een training om van jouw medewerkers sterk in hun werk te laten staan?

Lees dan hieronder verder en schrijf je medewerkers eenvoudig in voor deze incompany training bij jullie op locatie.

Over de training

De training Sterk in je Werk focust bij medewerkers op hoe zij in hun werk staan, hoe zij zich verhouden ten opzichte van collega’s en hoe zij zich willen ontwikkelen binnen het bedrijf. Dit gebeurt in drie groepssessies en tijdens twee 1-op-1 coachingsmomenten – een aan het begin en een aan het einde van het programma.

De eerste twee groepssessies beslaan het onderwerp (non-verbale en verbale) communicatie tussen collega’s en met de werkgever. Zo leren deelnemers bijvoorbeeld over het stellen van open en gesloten vragen en krijgen ze tips over de communicatie met de werkgever. In de derde groepssessie komt er een sterkte-zwakteanalyse aan bod en bespreken deelnemers hoe ze in hun loopbaan staan. Ze krijgen vragen over hoe zij verder willen in hun werk en wat zij nog kunnen verbeteren. Het resultaat per medewerker wordt vervolgens individueel besproken met de coach tijdens een eindgesprek.

Het programma bestaat uit:

  • 2 keer 1-op-1 coaching met een ervaren coach.
  • 3 groepssessies met andere medewerkers zodat ze met en van elkaar leren.

 

Klinkt goed? Schrijf je medewerker(s)in voor een incompany-training bij jullie locatie. Dat kan voor een groep van minimaal 8 medewerkers. Vul dit formulier in en we nemen contact met je op om de training in te plannen.

Minder dan 8 mensen? Geen probleem, geef je dan op met dit formulier en dan kijken we waar we jouw medewerkers onder kunnen brengen in een ander groep.

De training is kosteloos wanneer je als bedrijf valt onder de CAO van Colland en premie afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt.

 

LET OP – Meldt een medewerker zich zonder reden binnen 48 uur voor de start van de training af of verschijnt hij of zij niet op de training, dan zijn wij genoodzaakt een bedrag van 300 euro in rekening te brengen.