Ga naar inhoud

Webinar Regeling Vervroegde Uittreden (RVU) Hoveniers 27 juli 2023

5 juli 2023

Stoppen met werken voor het bereiken van uw AOW leeftijd? In een sector met veel fysieke arbeid, kan dat een optie zijn. Het Ministerie van SZW heeft daarom de Regeling Vervroegde Uittreden (RVU) ingesteld. De RVU geeft de werknemer het recht op een uitkering om de periode tot aan de AOW leeftijd te overbruggen.

RVU Hoveniers

Sociale partners in de Hoveniersbranche hebben op dit moment een RVU ingericht voor werknemers in deze branche. Van 1 januari 2023 tot 1 oktober 2024 kan van de regeling gebruik worden gemaakt. Maximaal 110 medewerkers kunnen in deze periode hiervoor in aanmerking komen.

Meld u aan voor het Webinar

Wilt u weten wat de regeling inhoudt? En wat de gevolgen en mogelijkheden zijn in relatie tot het loon en uw pensioenopbouw? Op 5 april is een Webinar over de regeling uitgezonden en deze willen wij opnieuw met u delen op donderdag 27 juli. Het is tijdens dit Webinar mogelijk om vragen te stellen. Het Webinar wordt georganiseerd door Colland Arbeidsmarkt en BPL Pensioen, in samenwerking met sociale partners in de Hoveniersbranche.

Voor wie?

Het Webinar is bedoeld voor werknemers die voor 1 oktober 2024: – maximaal over drie jaar de AOW leeftijd bereiken – tenminste 10 jaar werken in de Hoveniersbranche (waarvan 5 jaar in uitvoerende functie) Het kan zinvol zijn om samen met uw partner het Webinar te volgen. Werkgevers in de Hoveniersbranche ontvangen ook een uitnodiging voor het Webinar.

Wanneer?

Donderdag 27 juli 19.00 tot 19.45 uur.

Hoe aanmelden

Meld u aan via het online aanmeldformulier op de website van Colland Arbeidsmarkt: https://collandarbeidsmarkt.nl/artikelen/webinar-regeling-vervroegde-uittreden-rvu-hoveniers-27-juli-2023/ Of scan de QR-code onder aan dit bericht om rechtstreeks naar het aanmeldformulier te gaan. Dit kan tot en met maandag 24 juli.

 

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Voorafgaand aan het Webinar ontvangt u een link voor deelname.

 

Terug/vooruitkijken

Bent u verhinderd op 27 juli en/of heeft u geen vragen? Dan kunt u de Webinar terugkijken wanneer het u uitkomt via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=sFUKqb9GzJ0. Daarnaast is het Webinar terug te zien op de website: vitalehoveniers.nl Hier is ook extra informatie te vinden over deze en andere regelingen.

 

Colland Arbeidsmarkt

De RVU wordt gefinancierd door het fonds Colland Arbeidsmarkt en met de subsidie van het ministerie van SZW via de MDIEU regeling. Met MDIEU ondersteunt het kabinet sectoren die investeren in duurzame inzetbaarheid.

 

Meld u aan via het online aanmeldformulier op de website van Colland Arbeidsmarkt: