Ga naar inhoud

Prijsuitreiking bij Hoveniersbedrijf Satter

15 april 2024

Op woensdag 10 april ontving Hoveniersbedrijf Satter de prijs voor hun inzending voor de prijsvraag van #vitalehoveniers. In het zonnetje werd er genoten van een drankje terwijl Marjolein Dubbelaar (FNV) en Jeroen Zijlmans (Koninklijke VHG) de prijs uitreikten. Ook de lokale pers was aanwezig om verslag te doen van het evenement.

Danielle, die samen met haar man Jeroen het bedrijf leidt, presenteerde uitgebreid de werking en voordelen van ‘de app’, zoals zij het noemen. Door deze app hebben medewerkers die buiten aan het werk zijn een duidelijk overzicht van wat en waar moet gebeuren, wat resulteert in efficiënter werken en minder stress en frustratie over onduidelijkheden. Satter was een van de eerste hoveniers die ruim drie jaar geleden met deze software aan de slag ging en heeft sindsdien meegedacht over nieuwe functionaliteiten die specifiek handig zijn voor hoveniers, zoals het registreren van overuren voor het jaarurenmodel.

De jury prees Satter voor hun nauwe samenwerking met het personeel bij de ontwikkeling van de app. Door buddy-systemen op te zetten en instructies te geven, zorgde het bedrijf ervoor dat de implementatie soepel verliep en de projecten zonder onverwachte problemen werden uitgevoerd.

Hoveniersbedrijf Satter wint twee prijzen. Ze winnen niet alleen een geldprijs van € 1.500,- voor een leuke activiteit voor het team (ze gaan karten) en een promotiefilm voor het bedrijf!

De gebruikte foto’s zijn gemaakt door Ely Hackman van Maguzien.

Update: Onlangs is er bij hoveniers Satter bedrijfsschade ontstaan. #vitalehoveniers wil via deze weg laten weten dat ze meeleven met Jeroen en Danielle Satter en alle medewerkers.