Ga naar inhoud

Nieuwe website gelanceerd voor VHG Branche-opleiding

26 februari 2024

Bij de VHG Branche-opleiding draait alles om het bevorderen van kennis en vaardigheden voor groenprofessionals. Met een groeiend aanbod aan praktijkgerichte opleidingen, cursussen en workshops, hebben we ons gericht op het nog toegankelijker maken van deze waardevolle bron van educatie. Daarom zijn we verheugd om onze gloednieuwe website te introduceren, waar alle mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar zijn gebracht.

Wat bieden we op onze nieuwe website?

  • Vakopleidingen: Van Vakbekwaam Hovenier tot Assistent Groenvoorziener, ontdek een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.
  • Cursussen: Vergroot jouw kennis en vaardigheden in diverse aspecten van het vak, zoals elektrotechniek, bouwtechniek, leidinggeven en meer.
  • Professionalisering: Profiteer van ons Professionaliseringsprogramma met bedrijfsscans en workshops om jouw bedrijfsvoering te verbeteren.
  • Duurzame inzetbaarheid: Ontdek ons uitgebreide pakket aan initiatieven binnen het project #VitaleHoveniers, gericht op het behouden van gezondheid en vitaliteit op de werkvloer.
  • E-learnings: Leer waar en wanneer het jou uitkomt met onze e-learning modules over diverse onderwerpen zoals plantkunde, bodembeheer en Het Levende Gebouw.

Een wereld aan mogelijkheden voor groenprofessionals

Of je nu op zoek bent naar professionele groei, persoonlijke ontwikkeling of gewoon een nieuwe passie wilt ontdekken, bij VHG Branche-opleiding vind je alles wat je nodig hebt. Ontdek ons uitgebreide assortiment opleidingen, cursussen, e-learnings en workshops en investeer in een leven lang leren.

Bezoek vandaag nog onze nieuwe website en ontdek wat VHG Branche-opleiding voor jou kan betekenen!