Ga naar inhoud

Feestelijk Moment bij Bunnik Groep in Alphen ad Rijn!

23 januari 2024

Vandaag deelde Jeroen Warnaar van CNV Vakmensen taart uit aan een geweldige groep van 7 collega’s, inclusief de 750e deelnemer, al weten we nog niet wie dat is. Geen zorgen, het mysterie voegt alleen maar toe aan de vreugde, vooral omdat er voor iedereen een heerlijk stuk slagroomtaart was!

Wat maakt dit moment extra bijzonder? Nou, deze 7 toppers hebben niet alleen een speciale training gevolgd, maar ze hebben ook hun certificaat ontvangen.

Wat hebben ze geleerd? Onder andere hoe ze effectief andere collega’s kunnen begeleiden met duidelijke instructies. Ze kregen ook handvatten over hoe ze het beste kunnen omgaan met minder ervaren collega’s, waardoor ze niet alleen zichzelf, maar ook hun samenwerking met nieuwe teamleden kunnen verbeteren.

In de wereld van hoveniers en groenvoorziening, waar nieuwe collega’s altijd welkom zijn, zijn we trots op deze stappen richting groei. Laten we blijven leren en samenwerken, want er is altijd ruimte voor nieuwe gezichten in ons groene team!

Ben jij ook op zoek naar een training om van jezelf of je medewerkers een goed uitgeruste leermeester te maken? Kijk dan hier.