DI Adviesgesprek: gun jezelf een goed gesprek

Ik blijf vitaal

Wil je meer inzicht krijgen in jouw carrière en toekomstperspectieven? Maak dan nu een afspraak met een DI-coach.
Samen met de coach bekijk je jouw huidige werk en bespreek je de mogelijkheden voor de toekomst.
Zo krijg je een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoe je jouw carrière verder kunt ontwikkelen.
Het gesprek is geheel vrijblijvend en bedoeld als oriëntatie voor jou.

Oriënterend DI Adviesgesprek: gun jezelf een goed oriënterend gesprek

Zolang er niks aan de hand is, kun je ’s ochtends naar je werk gaan en de tuin of de openbare ruimte een stuk mooier gaan maken. Als het zo gaat, dan is het prima en waarom zou je dan stil gaan staan bij de toekomst? Juist omdat het goed gaat! Nu heb je ruimte om te werken aan de toekomst. Als je in de problemen zit, dan heb je daar veel minder puf voor en ook zijn de mogelijkheden vaak minder. Ga niet pas kijken als je in de problemen komt, ben dat voor!

Zijn er zaken in je werk of met je gezondheid die je anders zou willen, dan bespreek je die met jouw werkgever. Hoe eerder je dat aankaart des te beter kunnen jullie samen naar mogelijkheden zoeken. Maar ja, gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want zit jouw werkgever daar op te wachten? Eigenlijk wel, want ook die is er bij gebaat dat het goed met je gaat. Maar als die drempel nog wat te groot voor je is, dan hebben we nu een aanbod voor je dat het een stuk gemakkelijker maakt: het DI-adviesgesprek. Een vrijblijvend gesprek met een DI-coach die los staat van de werkgever, maar die wel van wanten weet over jouw mogelijkheden om duurzaam inzetbaar te blijven. Je kunt je via de website aanmelden en dan maakt een DI-coach rechtstreeks een afspraak met je, daar zit niemand tussen. Je moet niks, wat je bespreekt blijft tussen jullie twee, maar je hebt dan wel een goed beeld over wat je mogelijkheden zijn en hoe je daar zelf mee verder kunt.

Het kan gaan over plezier houden in je werk en in je privé leven. Over gezond en vitaal blijven, over de belasting in je werk en hoe daar goed mee om te gaan, over beter worden in je vak of iets anders er bij gaan leren of juist over dat je minder wilt gaan werken omdat het je te zwaar wordt en hoe je dat dan aan moet pakken.

Het kost jou niets, deze gesprekken worden door de branche en subsidie betaald.

Meld je snel aan via onderstaand aanmeldformulier en gun jezelf een goed gesprek!

Aanmeldformulier DI Adviesgesprek

Wil jij je aanmelden voor een DI adviesgesprek? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Naam(Vereist)
Mijn gegevens mogen gedeeld worden met partners(Vereist)
Bekijk hier de lijst met partners via de Cookie en Privacyverklaring.